Ж ночий День!

Жіночий день йдет до нас ,
Жіночий день пріходить весна :
Хлопці поздравлють жінок ,
Жіночий день только жінок ,

Жіночий день квітка ранья :
Мамі сестрі дарують подарунки !
Жіночий день 8 березня ,
Жіночий день йдет весна жінками !


Рецензии