Матерi на День Народження

Доброго ранку, мій синочку! 
Вранці крізь сон почую я…
Нехай щасливим і яскравим
Буде усе твоє життя!..

Слова мені ці скаже мати –   
Вона нечутно підійде,
По голові погладить ніжно
І як в дитинстві пригорне…

Вона тихенько прошепоче:
«Хай Боже збереже тебе» –
Це щиросердне побажання
Як оберіг хранить мене!
   
Адже що може бути кращим
За ніжні матері слова – 
Готовий слухати їх вічно –
Вона зі мною і жива!

Її любов завжди зігріє,
Підтримає мене будь-де,
І знаю – що би не траплялось,
Вона не зраджує мене!   

А її усмішка і погляд –
Завжди є цінними мені!
Вони мов теплий промінь Сонця
Поміж сугробів навесні!

Спасибі, моя рідна мамо –
За подароване життя,
За те, що завжди була поруч,
Коли потреба в тім була!..

Люблю тебе, кохана мамо!
За тебе кращої нема!
Бажаю довгих та щасливих
Років прекрасного життя! 


Рецензии