Илузиjа. Иллюзия

...Илузија:
    Шта је то добро
    и лепо
    а није илузија?

    Илузија:
    Шта је живот –
    него – илузија…


Препев на руски језик:
Борисова Ольга Михайловна

... Иллюзия:
          Что это такое
          хорошо и приятно
           а не иллюзия?
               
          Иллюзия:
          Что такое жизнь -
           уход - иллюзия ...


Фотографија: Веселинка Стојковић


Рецензии
Мудрое стихотворение!

Ольга Борисова Гура   15.03.2017 13:40     Заявить о нарушении
Захвална сам Вам, драга Олга!
Топли поздрави,
Веселинка

Веселинка Стойкович   15.03.2017 15:34   Заявить о нарушении