1сусе, за любов благодать...

Ісусе, за любов і благодать,
За милість і за прощення спасибі.
Я ще живий, та щоби іншим дать,
Нема в мені ні м'яса ані рибі.

Тож лещу я, щоб догодити їм,
Бо надто кволий для кохання й герцю,
І бути учнем, Господи, Твоїм
Бракує серця - пороху і перцю.

10.03.17


Рецензии