весняний алфав т

 

А на весні початок всього, і ніби вчу я алфавіт: на "а" - Апатія, бо не без цього,

На "б" - Безсоння, "в" - вода, бо тане лід.

А чи Гармонія на "г" міститься, чи то грязюка, що під ногами, бруд?

Ні, навесні все ж алфавіт не вчиться! ...багато інших справ, не вистачає рук.

Все викинути з голови, й мерщій до праці, бо сонце в небі вже горить!

Лиш видихну, і в кожному абзаці поселяться тут посмішки на мить.

 


Рецензии