Весна

ВЕСНА ПРИЙДЕ,НА РІЧЦІ ЛІД РОЗСТАНЕ,
ІЗ   ВИРІЮ     ПОВЕРНУТЬСЯ    ПТАХИ,
ВСМІХНУВШИСЬ  СОНЦЕ,У ВІКНО ЗАГЛЯНЕ,
ЮРБОЮ   ВИЙДУТЬ    ГРАТИСЬ  ДІТЛАХИ.

ЦВІСТИМУТЬ  СИНІ   ПРОЛІСКИ  У ЛІСІ
БЕРЕЗИ   СОКОМ  ПЛАКАТИМУТЬ    ЗНОВ,
І ЛАСТІВКА ЗІВ'Є ГНІЗДЕЧКО В СТРІСІ,
З  ВЕСНОЮ ЗНОВ   ПОВЕРНЕТЬСЯ  ЛЮБОВ.

ХОЧ   ЗАВАЖАЄ   СПАТИ   КРИК  КОТІВ
І   СНЯТЬСЯ  ПО  НОЧАХ  КОХАННЯ СНИ,
Я  ТАКОЖ   ЗАКОХАТИСЯ  Б     ХОТІВ
ІЗ   НАСТАННЯМ   ВРОДЛИВИЦІ   ВЕСНИ.

12 БЕРЕЗНЯ 2017 РОКУ


Рецензии