Шоколюд

Отримати ШОК від шок-о-ЛАДНОГО КОРОЛЯ можна лише проживаючи в його королівстві! Чи нє-є?
              (чорна сатира)

ШОКоладне королівство – яке ВОНО? Воно чорне по своїй суті! Ну, принаймі, темно-КОРИЧНЕВЕ. Його кордони можуть змінюватись. Декотрі частинки можуть самостійно жити в іншій державі (так, як Ватикан з його ПаПо-ю). Так що коли на полицях вітрин, по всьому королівству, ви побачите «білий» шоколад – прокліпайтеся, - це ілюзія! Це так як «Білий квадрат на темному фоні» або ж негр-альбінос.
Дуже символічно шо ШОКолад випускають у формі «плиток». З часом буде вироблено стільки плиток, що вони покриють все королівство суцільною надгробною плитою товщиною в 1 метр або й грубшою.
 Ще більш цікавим  є той факт, що саме в місті «Ліпєцк» дихало російськомовне горло королівства. Корінь назви міста у РФ – Липа.
Саме на цій фабриці, за недостовірними даними, жартуни випустили не просто ШОКоладку, - а цілий набір: «Куля в лоб»! До набору входять: 1. ШОКоЛАДНИЙ пістоль з довгим дулом (щоб зручніше було пхати його до рота) (марка «ПеПо»); 2. ШОКоЛАДНИЙ магазин «НЕРоШ» (прохання не плутати з крамницями з майже співзвучною назвою) ; 3. Набір з 13 кусочків шоколаду у вигляді какашок та форма, щоб з тих «какашок» виготовити пульки-кульки (теж 13 шт.).
Всім, за межами Москви (особливо в Азіатській частині) сподобалося бавитися у ШОКоладну магію (з какашок відливати кулі).
Звісно що КОРОЛЯ робить свита! І більше та свита нічого не робить.
Тільки простий люд і надалі об’їдається ШОКоладними об’їдками короля та свити, терпить свавілля над собою. Вибір не дуже великий: або ж ШОКолад від короля або ж з короною (теж символ королівства)!
А світ очІ свої прикрив (не пам’ятаю, як той матеріал називається)… попередньо викупивши і СВІТОЧ у королівстві.
Простолюдам потрібно зрозуміти, що у свиту можна потрапити тільки тоді, коли хтось там помре і звільниться місце. Або ж всім їм потрібно виїхати з королівства, залишивши свиту сам на сам зі своїм королем.  От чи витримає він такий ШОК?

… далі буде!


Чорнокнижник. (автор книжки з чорною сатирою)
13 березня 2017 р. Поет ХХ сторіччя. с. Торгановичі


Рецензии