Тебе кохаю. На укр. мовi

Я можу вже сказати, що кохаю
Кохаю...бо відчула цей політ
Без дУмок, що про тебе, не буваю,
Та говорити нам про це не слід.
Приспів:
Дивлюсь без слів
Живу без снів
Без дотику, без поцілунків.
Пливе земля
Без тями я
Тебе...тебе кохаю я.
I ... You   I ... You

Чи будемо ми разом я не знаю
Ще мить,чи дві...Завмерло там в душі
На це питання не відповідаю
Воно, як зрадник, боляче кричить.

Дивлюсь без слів
Живу без снів
Без дотику, без поцілунків.
Пливе земля
Без тями я
Тебе...тебе кохаю я.
I ... You   I ... You

Ці почуття судити моїй долі
Туманом цю оману віднесе
Я жадібно ловитиму в долоні
Усе твоє тепло. Чекання все...

Дивлюсь без слів
Живу без снів
Без дотику, без поцілунків.
Пливе земля
Без тями я
Тебе...тебе кохаю я.


Рецензии