л н я

я не можу говорити як ти.
і ти знов пробачиш.
знов потягнеш мене кудись
знову щось вирішувати.

мені ніде піти.
і невже ти не бачиш,
що я як той пес, лиш твоїм словом
готовий знищувати.

згодом ти зрозумієш,
а я вже на вік лишуся твоєю тінню
і це буде правильно. і це буде, як би для нас.

я пам'ятаю той час,
коли наші шляхи збіглися у лінію.

неймовірно правдивий час.


Рецензии