сон про mi corazon

бачу сон
цей дивний сон
диму змій
і грамофон
плаче про
mi corazon
і там te amo теж

спить текіла
на столі
вся в червоному
у склі
а метелики
малі
для слів твоїх
кортеж

сон із диму
і свічок
до минулого
місток
напівподих
напівкрок
так ніби поруч ти

а рукою
провести
розпливаються
мости
тільки дим
густим-густий
і грамофон затих

не біда
ой не біда
все що маю
те віддам
за хвилини
сам-на-сам
і глибину очей

за сльозину
на губах
тепле ліжко
добрий дах
за мандрівку
по світах
де ми на ти з дощем

прилітатиме
мій сон
напівпух
напівдракон
і зганятиму
зі скронь
пташину сполоху

як же трепетно
мені
розціловувати
в сні
з голови тебе
до ніг
губити подихи

от би мати
з того сну
трохи світла
на весну
для покути
за вину
ніким не скоєну

трохи чар
для заборон
і чекання
на перон
пісні про
mi corazon
про серце вгоєне

13 Березня, 2017


Рецензии
Чудные стихи! СПАСИБО, Юрий!!!

Кариатиды Сны   14.03.2017 09:08     Заявить о нарушении
Благодарю, как всегда приятно, что заходите!!!

Юрий Лазирко   15.03.2017 23:08   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.