Астеройiд

Астероїд

Я малесенька планета.
Не зоря і не комета.
Не діра і не пульсар.
Своєрідна скеля, шар.

Атмосфери я не маю.
Дальнім космосом гуляю.
Незначний гіперболоїд.
Я маленький астероїд.

12.03.2017


Рецензии