Hey little Alice

1. Hey little Alice, don't you cry
Hey little Alice, show me your smile
Do it now and everyday
Hey little Alice, Hey Hey!

2. Hey little Alice look at me
Feel the rhytm of melody
It's a gift on your birthday
Hey little Alice, Hey Hey!

3. Hey little Alice look around
Life is running up and down
But I know You'll be O.K.
Hey little Alice, Hey Hey!


Рецензии