П ятничнi сни-не вiщi

До початку кінця-два тижні,
А за тим-холодна вода
із неба.І стиглі солодкі вишні
і одна з мільйонів середа.

Знаю,що так і треба,
Однак поясни навіщо,
Яка у тому потреба?
П'ятничні сни-не віщі.

Залиши мені дотик на згадку,
Без цього не пережити зиму.
Відлік почнеться спочатку
На роки,слова,хвилини..


Рецензии