Як я засну

Як я засну, збудіть мене до сходу
Ще коли на небі сяє тихая зоря   
Щоб бачить сонце, його вроду
Як блищать від нього всі моря,
Як тихо шелестить зеленая трава
І як гортає сумно сторінки листва.
Я хочу чути гомін із гірських вершин
Що повітря рушає мов звук сопілки.
Я хочу бачити як із дерев злітає дим
І як співає птаха що злетить із гілки.


Рецензии