I не лише прострацiя

У нашої нації
стан прострації
 (Юрій Ош, «Прострація»)

Ну й ситуація:
Скрізь девальвація,
Військовизація,
Мобілізація,
Евакуація,
Дискредитація,
Експлуатація,
Компроментація,
Маніфестація,
Експропріація,
Вульгаризація,
Драматизація,
Наркотизація,
Централізація,
Фальсифікація,
Дезінформація,
Емансипація.
А ще із трьох пальчиків –
Всім  комбінація...


Рецензии