Юрегим тынмай

Гедже келе, денъиз тына,
Юрегим тынмай.
Кузьлер келе, яшлар тола,
Юрегим тынмай.

Севги келе, козлерим тоя,
Юрегим тоймай.
Ресимлерни толдура боя,
Юрегим къара.

Асрет дегилим,
агъламадан ёкъ файда.
Ватанынъ бахтлы олса -
Юрегин тына.
22.09.16


Рецензии