Ми

Ми мріємо про фініш вже на старті.
Що є у світі, то не є дарунок нам.
До нас приходить те, чого ми варті,
Все інше залишається десь там.

Ведуть у бік недобрий нас бажання,
Та ми життя не уявляємо без них.
І кожна наша мить - є мить остання,
І в кожній нашій справі - сміх і гріх.


Рецензии