Т1льки ти

Мені потрібна тільки, тільки ти!
Усміхнена, як травень, що надворі...
Гаряча і велична, наче зорі,
Що дивляться так сумно з пустоти.
Мені потрібна тільки, тільки ти!
Мені потрібна тільки, тільки ти!
В коханні загадкова, незрівнянна
І, як весна омріяна, жадана,
Що звільнює з полону самоти.
Мені потрібна тільки, тільки ти!
Мені потрібна тільки, тільки ти!
Не передбачена, як літня злива,
Зажурена, але така красива
І, сповнена терпіння й доброти.
Мені потрібна тільки, тільки ти.


Рецензии