Бах! аразе

Дуй бертин гьабулеб къо бугин жакъа
Къват!иеххун якке дунял бихьизе
22 сон г!умродул завал
Г!олил ясаз кьолеб салам раг!изе.

Рахъа г!олил ясал рахчун ч!еч!ого
Нижер  Умаматий макъан т!амизе
Гьудул к!одо гьаюн свери бахъизе
Соналги сахлъиги гьарун к!алъазе.

Кьабг!е г!олил васал т!аде рахъун хъат!
Биххи гьеч!еб нилъер гьудуллъиялъе
Бихьинчиялъе г!аданлъиялъе
Г!адамал рух!далаб данделъиялъе


Гьаб дуниялалда бирщун берцинал
Бах!аразе буго жакъа бугеб къо
Гъорлъа камич!ого кидаго дунги
Кидаго х!адурай йиго кьурдизе..


Рецензии