Святий Миколай

Знають всі, дорослі й діти,
що чудес доволі в світі,
а зимою у наш край
завітає Миколай.

Він заходить в кожну хату
і питає маму з татом, –
Доньку маєте чи сина,
чемна чи у вас дитина?

В чарівній моїй торбинці
чудернацькі є гостинці.
Стане хлопцям і дівчаткам,
ось їм м’ячик із курчатком.

Маю котиків ласкавих,
а іще – книжок цікавих.
Гномик є із табакерки
і смачні-смачні цукерки.

Дітям тим, хто бешкетує,
іграшок він не дарує.
Всі під Новий рік чекають
на Святого Миколая!

09.03.2017


Рецензии