Весна прийшла

(з юнацького зошита)

Весна прийшла, а серцю тяжко, гірко.
Весна прийшла, а голосу не чути.
Моя ж ти нене, найтепліша Зірко,
Чи зможу я тебе колись забути?!
Сміється сонце, а в душі ридання.
Холодний вітер, а чоло палає.
І дні , і ночі - спогади в чеканні
Того, що вже назад не повертає...
Як тягнуться до тебе мої руки,
Як очі прагнуть погляд твій зустріти!..
О думи -думи, крижанії муки,
Чиїм теплом тепер вас обігріти?!


Рецензии