Просто про красу

Таки "суспільна" енергія думок про завтрашній день "жіночого свята" витає у просторі, бо ще з ранку прийшли до мене ці простенькі рядки і знову відчула себе лиш "передатчиком" інформації. (так почуваюся, коли мені пишеться не від першої особи а в даному випадку ще й без статі;)  )

ПРО КРАСУ

Краса жіноча-- родом із душі.
Жінка красива-- лиш, коли щаслива.
Такій, складати хочеться вірші
таку в обійми загорнути мило.

Окрилює тоді в небо злетіти,
дістати зірку, сонцем засвітити.
Лише б у погляді її побути 
й до щастя душу просто доторкнути.

***
Краса мужчини -- у духовній силі.
Красивий чоловік--це захисник.
Йому і затишок, й слова красиві,
щоб лише він, тобою, весь проник.

Окрилює тоді злетіти в небо,
краси у зір позичити й сіЯти,
щоб лише був завжди поблизу тебе,
той, кому щастя хочеш дарувати.
(ХТ 07.03.2017)


Рецензии