Сенс життя

В очах твоїх бездонна таїна,
В очах твоїх печаль туманів сірих.
Всміхнулась ти, я зрозумів весна
Покинула далекий, теплий вирій.

Всміхнулась ти, я зрозумів, що вже
Не знатиму в житті своїм спокою.
Що в серце ліки час не принесе,
Воно живе і дихає тобою.


Рецензии