З народом й Богом

Я Україна,хай мене почує,
Весь ситий світ,байдужий і жорсткий,
Що мій народ давно уже воює,
Триває бій останній і святий.

Я Україна,хай же світ побачить,
Моїх убитих доньок і синів,
Як небо разом з сиротами плаче,
Й тужливі очі їхніх матерів.

Я Україна, світ хай зрозуміє,
Що між добром і хаосом стою,
Хай допоможе,чим і як уміє,
Коли ж не хоче я і так встою.

Я  Україна і мене не вбити,
Я знову й знов садами зацвіту,
З народом й Богом зможу зупинити,
І побороти не одну орду.
Я Україна!!!!!  8/25/2016


Рецензии