Маскарад

 Епіграф:
 "Можна зіграти доброго, можна зіграти щедрого, але грати закоханого - то смертний гріх!"
(Іспанська приказка)

 Знову маску наміряю:
Ось усмішка типу: "Ги!"
Ось від сорому палаю,
Ось: "Я встав не з той ноги!"

 Ось я добрий, ось я щедрий,
Ось закоханий, св'ятий;
Ось я дурень, ось я мудрий,
Мудрагель ось, ось простий!

 Ось стрункий я та високий,
Ось старий, ось молодий;
Ось я тихий, ось я буйний,
Ось я лагідний, ось злий!

 Маска, маска, я вас знаю,
Маска, маска, виручай;
Я всього-лиш просто граю,
Ти лиш рот не роздзявляй!

 31.07.2003 р.


Рецензии