Мен потр бна крилата мр я...

Моїй мрії потрібні крила...
Крила широкі, що на все небо!
Що б в небо злетіти... Душі так треба!
Та висне на крилах моїх брила
І тягне додолу...
Ту брилу тягнути уже несила...
Виходить, не лише потрібні крила!
Потрібна воля... Потрібна сила,
Що переможе і скине брилу
В глибоку прірву...Потрібен вітер,
Попутний вітер...
Що не в обличчя, а в спину віє...
Мені потрібна крилата мрія!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.