В наставление...

Там, де гори з обох  є сторін
Там, де степи, де ліси та рівнини
Там, країна дитинства і мрій
Це єдина моя Україна
Не збороти  нікому Тебе
Хто б не став проти Тебе війною
Бо с тобою завжди твій народ
Він за тебе стане стіною.
Памятая минулі століття
Ми повинні урок понести
Щоб пройти тяжкий час лихоліття
Буть єдиними треба завжди.
В єдності, є сила країн,
А країна- це її громадяни!
Будьмо, браття, завжди єдині,
Тоді  щастя та Бог будуть з нами.
Так писав  мудрий князь Ярослав,
Але ми то всерйоз не сприйняли!
Що отримали бачим тепер,
А хіба нас не попереджали?
Лише єдність людей попри всі суперечки
Тілько прощення всім усього,
Лише це допоможе нам плисть в бурній річці
Єдність,мир та любов, головніше всього!


Рецензии