До Тебе йду, о Боже

До Тебе йду, о Боже Всемогутній.
В Тобі життя і все моє майбутнє
Благослови, Тебе благаю,
Я серця свого двері відчиняю.

Прийми мене, здійсни мої бажання
Це перше і лише моє прохання:
До неба щоб душа злетіла
Дай, Боже, їй великі крила!
                3 березня 2017


Рецензии