Iнфаркт мiкарда

Ти олігарх, суддя, чи депутат,
Чи залишив у владі просто слід,
На тебе є звичайно компромат,
Його озвучують…і ти вже інвалід.
Тобі колеги, з 3-х наявних груп,
Розповідають про нові права,
А ти лежиш, тому що майже труп,
Тому що група в тебе нульова.
На банківські рахунки в шість нулів,
Злетілись, наче мухи, адвокати.
Блокує входи банда із кумIв,
До хати, кабінету і палати.
Ти в ній лежиш, наче герой АТО,
Серед світил медичної науки
І не наважиться в країні цій ніхто
Полегшити твої нестерпні муки.
Щоб попливли і почорніли стіни,
Щоб зрозумів ти врешті і прозрів,
Закапати б тобі не вітаміни,
А сльози українських матерів.


Рецензии