Каприз

Я намалюю п'ять стрічок
Між ними ноти -до ,мі, соль
До неба, до безодні, до зірок
Нехай летить  моя любов

Як птаха хай розкриє крила
Парить у небі ,у сідих хмарАх
а я закрию своі очі сірі
Та полечу за нею упітьмах

І пісня та лунає в серці
То весело мені, то сумно аж до сліз
Але я розумію, в цьому місці
Тебе нема,- мій весняний каприз


Рецензии