Ой мамо

 1
   Ой мамо моя , я ваша дитина,
 гірка моя доля я к трава полину.
 Похилились верби та біля ставочка
 від гарячих нічок,народила дочку.2р.

2  А у донечки моєї волошкові очі,
 я і досі пам'ятаю солов'їні ночі
 Миленького свого  хочу запитати-
 нащо було заганьбити,як не думав брати?
3
  Похилилась верба,журиться калина,
 як же гірко в самотині  колихать дитину.!
 Ой ти доле моя ,доле журавлина я к трава полину
 по осені гину.2р
Муз В Воронцов.

август 2016


Рецензии