***

Крику нема, все загуло,
Все що в нас є, більше не маєм.
Вже і нема, все що було,
Це є життя. Називається раєм.

Цінуем хвилини, години, життя.
Я кожного разу все нова людина.
Я хочу страждати поки забуття,
З душою моєю не буде єдина.

3 Июля 2015


Рецензии