Я називаю вiрш романтичним

Я називаю вірш романтичним,
щоб приховати ніяковість,
окреслити жанр
і
відокремити
                мистецтво.
Мені соромно, що я писав колись романтичні вірші.
Не до лиця вони старому воїну.
Я називаю вірш романтичним і вказую дату: такого-то року я мав дурість пропонувати жінці небо.
І де та жінка? Де та усміхнена і ніжна? Кохана. Юнка. – Бабуся у оточенні онуків…(навіть не моїх)
Я називаю вірш романтичним,
                пробачте мені таку слабкість.
Я колись відчував? Я хотів дізнатися, що відчувають інші? Вона?
Вона. Вона.
Вона. Я не знаю навіть її імені. (Це так романтично)
Ввічливе кохання до Беатріче, яку я
вигадав.


Рецензии
трішки гумору:
скільки ти?
5 разів
ух ти
а вона?
а вона
вигадана
:)
ПС
"узнати" - я ви замінив на "дізнатися"....

Юрий Лазирко   08.03.2017 23:28     Заявить о нарушении
ахаха, чудово!
дякую, виправлю :)

Олись Лапковский   09.03.2017 00:23   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.