Шафар рабхайиз йихьай уягъ

ШАФАР РАБХАЙИЗ ЙИХЬАЙ УЯГЪ

Сар сарихьна багахь гъахьибси
сари сар ч1урубдихъна хура…
Фтикан ву к1урчва дурарин фикрар?
Папрус, ичкки, дин, кьукьар ктагъуб…

Аькьвликан, намуснакан, масанваликан… гафар
сари сариз к1ури гъабхьиш фу шул?
Чвевал, гьякьлувал, ихь абйирин шафар
фу вуш дурариз белки аьгъдаршул…


Рецензии