Бажаю

Бажаю відповід знайти на запитання
Чому так важко,довго йти по шляху до свого кохання.
Коли отримати потрібно терни усі
Коли вісь зради повний світ
Я прошу зупинитись люди,досить!
Набридло вже таке життя!
Але нема солодке мрії,ніж мати біля себе
Закоханих тобою-родину,доньку,або сина
Нема у світі нічого краще,ніж усмішка дитини
Коли дивлюся,відчуваю ії,
Душі  та серцю солодке
Наповнені  вони за часом ніги та легкості зараз
У цьому е життя екстаз.


Рецензии