Очень сильная защита

Молитва Архангелу Михаилу.

О Господи Боже Великий, Царю Безначальный!
Посли, Господи, Архангела Твоего Михаила
на помощь рабу твоему (имя)
изъяти мя от враг моих видимых и невидимых.

О Господень Михаиле Архангеле,
демонов сокрушителю!
Запрети всем врагам,
борющимся со мною,
сотвори их яко овцы
и сокруши их,
яко прах пред лицем ветра.

О Господень Великий Михаиле Архангеле!
Шестокрылатый первый княже,
воеводо Небесных Сил-
Херувим и Серафим!
Буди ми помощник во всем:
в обидах, в скорбях, в печалях,
в пустынях, на распутиях, на реках и на морях-
тихое пристанище!

О Господень Угодный Михаиле Архангеле!
Избави мя,
от всякия прелести диавольския,
егда услышиша мя,
грешнаго раба своего (имя),
молящагося тебе
и призывающаго имя твое святое:
ускори на помощь мне,
и услыши молитву мою.
 
О Великий Архангеле Михаиле!
Победи вся противящаеся мне
силою Честнаго и Животворящаго Креста Господня,
молитвами Пресвятыя Богородицы
и Святых Апостол,
Святаго Пророка Божия Илии,
Святителя Николая Чудотворца,
Святаго Андрея Юродивого,
Святых великомученик Никиты и Евстафия,
Преподобных Отец,
всех святителей и мученик
и всех святых Небесных Сил.

О, Великий Михаиле Архангеле!
Помози мне грешному рабу твоему (имя),
избави мя
от труса, потопа, огня, меча и напрасныя смерти,
и от всякаго зла, от врага льстивого,
от бури наносимой и от лукавого
всегда, ныне и присно, и во веки веков.

Аминь.

05.03.2017, 14:30

мкрн Новогорск, г. .Химки

На иконах Архистратиг
с острым, длинным мечом в руке,
для победы над падшими ангелами.
Он помогает людям избавиться от грехов.
Он защитник, следующих законам Божьим.


Рецензии