Грудень наслав красоту

Грудень наслав красоту біля хати:
Зимові  пригоди в яскравім снігу.
Сипле він щиро, дарує багато,
Дітям весілля, навкруг білизну.

Усюди казкові сюжеті з’явились:
Пан десь там Коцький виникнув від пня;
Ілля  з Кожемякою теж урядились
І замість лісів рать козацька видна.

Радісно всім, хоч мороз і щипає,
Мчатся санчата швиденько з гори.
Кращей пори для дитинства немає,
Богу подяка, що Він це створив.


Рецензии
Красиво и действительно сказочно получилось)))

Нина Можная   11.07.2018 11:08     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.