В себе, в ночi, тiнях..

А я піддамся тої долі,
Бо вже не йметься сльози лить,
Мої думки - це діти голі,
О, діти, де ж, мені вас діть?

Моя свобода в темній ночі,
Заходиться папери брать,
Й писати ті текста "хороші",
І усе в голос промовлять.

Питати в себе, в ночі, тінях:
"Чом такий біль мене узяв?",
І перед Богом на колінах,
Стояла я слізьми утяв..

Пішла до гаю попитати:
"Чи буде горя мого край?, -
Чи можна хоч вночі приспати,
Мені його?", як той мовчав..

03.03.17.


Рецензии