К Пресвятой Богородице

О, Пресвятая Дево, Мати Божия!
Призри с высот святых да и помОжи нам!
Воздвигни нас из глубины греховныя,
напрАви души наши на пути духовныя!
Да низпосли дух разума и милосердия,
да просвети умы на кротость и усердие;
сподоби ны на благочестие и праведность,
помОзи немощным и бУди милостива к малости и старости.
Да утоли печали, скорби и кручины.
Подаждь рабам Господним христианскую кончину!
Предстань за ны на СУде страшном, не покинь.
Во-веки славься Мати Божия! Аминь.

                февр. 2017


Рецензии