Ох, как же сердце моё о тебе плачет

Свистом проносится скоротечность,
Бесконечная скорость,её движение.
И ничего и никого-не вернуть уже,
Ошеломляющая,быстрота времени...

Плачет сердце в грусти томления,
Высока цена жизни - её потерями.
Давит постигшее,мне не понятное,
Самое страшное - тебя потерявшую.

Плач скорби застилает глаза мои,
Кто же пошлёт,любимые весточки...
Сладких устачек,медовые реченьки,
Кто осчастливит в дар интуитивно...

Кто же научит в моих прошениях...
На расстоянии - боль мою сгладит.
Кто позволит закрепить идиллии...,
Ох,как же сердце моё о тебе плачет.

Умерла моя наилюбимейшая подруга
Новопреставленная раба божья Любовь.

Пресвятая Владычице Богородице! К Тебе прибегаем, Заступнице наша: Ты бо скорая еси помощница, наша ходатаица у Бога неусыпающая! Наипаче же молим Тя в час сей: помози новопреставленной рабе Твоей Любови прейти страшный и неведомый оный путь; молим Тя, Владычице мира, силою Твоею отжени от движимой страхом души ея страшныя силы темных духов, да смятутся и посрамятся пред Тобою; свободи ю от истязания воздушных мытарей, разори советы их и низложи их, яко зломыслящих врагов. Буди ей, о Всемилостивая Госпоже Богородице, заступницею и защитницею от воздушного князя тьмы, мучителя и страшных путей стоятеля; молим Тя, Пресвятая Богородице, ризою Твоею честною Защити ю, да тако безбоязненно и невозбранно прейдет от земли на небо. Молим Тя, Заступнице наша, заступи за рабу Твою Матерним Твоим у Господа дерзновением; молим Тя, Помоще наша, помози ей, имущей судитися еще прежде онаго Страшнаго судилища, помози убо оправдатися пред Богом, яко Творцем неба и земли, и умоли Единороднаго Сына Твоего, Господа Бога и Спаса нашего Иисуса Христа, да упокоит усопшую в недрах Авраама с праведными и всеми святыми. Аминь.


Рецензии
ВЕЧНАЯ ПАМЯТЬ!

* Х *
http://www.stihi.ru/2012/01/22/313
«Я сегодня хоронила птицу, умершую вновь!»

Госпожа Метелица Подмосковья   08.03.2017 22:18     Заявить о нарушении