Мы ж Василий Песков!

Вот: прыродка в панчох

Мы тут страстно хотілы
Подывытыся всё,
Ек калічать Росію
Стая хвацкых Волков.

От 1 бы вж зьявывСІК
Уф прамому ж пыньковск:
Так! Я шо, вам з жыды вуж?
Э!  Да нет жэ, я сфой!

І остатні завылы.
Гомон-гомон: о-ёй!
Смертну казь одмыныты?
Дак, блін, я ж с палачов!

І пошлы фсэ громыты!
А дэ ж пак Булк Гакоф…
Хы! Мо, я заблудывся.
Шэ в архівчык рыковск. Да хоть йіж чырпаком!
Кормым но СоловЁф.

Шо ж такэ дэ в эфіры?
Га? Панове поповск!
Чы вытэ вжэ дебілы,
Шо рыкЛам но пабольш?

С трэтій серыйк дывыся.
Тамо будэ вжо гозьдзь.
Ну, Хрыста знов казнылы б
Стадо дбайн Баранов.

Ну, і мы уж пойімшыс.
Так. Ну, но молочко.
Піст жэ ведзь і в Васішты
Гэткый, бы й в сморкачов.

Ну, чым хужый, тым ліпш мні:
Я всэ выключ з гамновск.
Так шо толька бык тіша,
А ны крык, секс да кров.

Ведь возьмімо КатрынКу сь.
Сікы серый ф паршов!
Ну, а шо каб вглядімось?
Да всё топчэ Орлов!

Бо ж во ходыть фсё с цыцкы.
Да платьтё з обручов.
Ну, а покы розділы,
Вжэ рекламка внофь ф повсць.

Ах, соблазны мартышек!
Скікы ж вам надо войн,
Шоб хоть руководітіль
Схамынувсь і дрань в гроб?

Не, курыты да пыты
Но опасно ж. І всё.
А розврат этто мыло.
Хай вулканы хоть с огнь.

... бо во, відіш, царіца?
Ждёт-пождёт граф Грігор ж


Рецензии