UA

Загартована? - закатована!
І побита, і репресована...
Ще не зламана? - лиш в істериці.
Просить хліба в далекій Америці...
А своє? Та ми можем і краще,
от скажіть, в нас ніхто не ледащо!
Та збіднілі у душах вже стали,
і лиш мостимо п'єдестали,
а кому вони вже потрібні
- лиш розмінні монети дрібні!


Наші діти - ось наша надія!
Най, жевріє у серці мрія,
що кожен виростить гідну людину, -
от тоді й буде жить УКРАЇНА!


Рецензии
БРАВО, ВАМ!

Михаил Онищенко2   12.05.2017 14:04     Заявить о нарушении