Молитва Святого

Из Молитв на сон грядущим.

Молитва святого Иоанникия

Упование мое Отец,
прибежище мое Сын,
покров мой Дух Святый:
Троице Святая,
слава Тебе.

Достойно есть яко воистинну блажити Тя,
Богородицу,
Присноблаженную и Пренепорочную
и Матерь Бога нашего.

Честнейшую Херувим
и славнейшую без сравнения Серафим,
без истления Бога Слова рождшую,
сущую Богородицу
Тя величаем.

Слава Отцу и Сыну и Святому Духу,
и ныне и присно и во веки веков.

Аминь.

Господи, помилуй.
Господи, помилуй.
Господи, помилуй.

Господи Иисусе Христе,
Сыне Божий,
молитв ради Пречистыя Твоея Матере,
преподобных и богоносных отец наших
и всех святых,
помилуй нас.

Аминь.

2.03.2017, 00:55


Рецензии