Циныти час

ЦІНИТИ ЧАС

Як швидко пролітає час –
Неначе блискавка у небі.
Ніхто не запитає в нас –
Чи є тому кому потреба?
І часу крикну: - Зупинись,
Я ще не вичерпала сили!
Бажаю, як раніш творить,
Коли ще скроні не сивіли!
В душі своїй я молода,
Як і раніш моє бажання –
Здійснилась би моя мета,
Щоб мій народ не знав страждання
В безглуздій і страшній війні,
Що почалася між братами
Три роки тому, повесні
На Сході. – Люди! Що це з нами?
Життя дається лише раз!
Так треба його так прожити,
Щоб ми цінили кожен час
Для того,щоб добро вершити!

 


Рецензии
Так Верочка, главное ценить жизнь и варемя отпущенное нам на неё! Вдохновения!

Татьяна Турбина   10.03.2017 23:58     Заявить о нарушении
Спасибо, Таня! До встречи!

Вера Кириченко   11.03.2017 09:42   Заявить о нарушении