Диги

Эш жегой дуньялике
Нам ца зат дигхIайгахъиб
Гатиле хIу мякьизе
ХIаке лихIахъес дигиб.

Дия камил гIямрулзе
ХIачу рарх руэс дигиб
Дия уркIила гъяйгъи
ХIазе аржахъес дигиб.

Припев:
Рашулерус дугили
ЦIакьле цIябил гьуйзакан
Ша бируле нам базли
Рашахъес хIатI шайзакан.

Дия гигахъуй урши
Цен цайри мадализе
Гьар хIу гьаникибхIале
Иза бурхар бекIизе.

                В исполнении Барият Акаевой.


Рецензии