Щастя

моє щастя має голубі очі
найкраща з білих полос..
хочу бачити щодня, щоночі
хочу чути його голос!

моє щастя ростом 1,84
вагою 73 кілограми
не треба будинка чи квартири
і біля будинка брами..

не треба золота і сапфірів
хоромів, сварок...тим більше вражди..
він один так сильно в мене вірив
він один в моєму серці назавжди!

моє серце без нього скавчало,
і я обіцяла, що буду обережна..
і як банально б не звучало:
він - наркотик. а я залежна.

М.Л.


Рецензии