Скiльки можна?!

           Кругом неправда і неволя,
           народ замучений мовчить,
           а на державному престолі
           кабан годований сидить.
                Т.Г. Шевченко

Перестань брехати, пане Президенте!
Перестань дурити обіднілий люд!
Бо війну війною у такі моменти
може не назвати ворог й словоблуд.

Перестань країну бідну добивати!
Скільки можна красти і людей дурить?!
Совісті і честі зовсім вже не мати,
лише обіцяти, лише говорить…

Головнокомандувач, злидень ти верховний,
чому ненавидиш волю і свободу?!
Захиститись прагнеш ти, упир шановний,
від тебе ж обравшого власного народу!..

Пам‘ятай, злодюго, вічно так не буде,
матері не будуть завжди голосить.
Прийде час і слово скажуть бідні люди,
будеш на гіляці в зашморгу висіть.

Скільки ще країну можна шматувати,
скільки можна, кате, міри геть не знать.
Скільки вже на крові можна торгувати,
красти і вбивати, цупити й брехать?!

лютий 2017


Рецензии
только бизнес
и ничего личного
не ругайте его - у него дети

Александр Алексахин   04.03.2017 09:30     Заявить о нарушении
Комуняку - на гіляку!

Олександр Мачула   04.03.2017 10:07   Заявить о нарушении