Одинак

Відректися від всіх кого знаєш,
Забути тих, кого постійно бачиш.
Це важко. До такого не звикаєш.
Але коли треба - ти всіх забуваєш.

Подумай, чи потрібні вони тобі?
Чи заради них життя ти віддаси?
Подумай, чи насправді вони твої.
А чи собою дихати даси?

А вони тобі? Це справді дивно.
Купа друзів - в душі - одинак.
Час летить. А так давно.
В серці багато - на яву одинак.

Пишу я на підвіконні вночі.
А чи справді я той, хто я є?
Ні... Тільки граю. А вночі...
Я віддаю себе зіркам. Я живий!
                Я є...


Рецензии