Украiнi-5. Чому так сумно?

Чому ж так сумно? Що ж тут не роби -
не розумiють ближнii мене.
На захiд повертаються гроби,
а влада знову вас на схiд жене.

Мабуть,застило очi вам, брати,
неначе з глузду з'iхали. Чи нi?
Але ж прийдеться всiм вiдповiсти
за сльози матерiв, за смерть синiв!

Бо вбивцi всi, хто бачив i мовчав ,
хто посилав дiтей своiх на Схiд,
бо вбивцi всi, хто хунту захищав,
яка кривавий залишае слiд.

Невже спокiйно будем почивать?
За все вiдповiсти настане час!
Мабуть,застило зовсiм очi вам!
I сумно так i соромно за вас...

Февраль, 2017 год.


Рецензии