Мить

Ніч остання. Його не спинити,
 Хоч так серце тривожно щемить...
 І залишаться в пам’яті жити
 Білий сніг і прощання мить.

 Може помилка? Нерви жіночі?
 Годі плакати – лихо ще спить.
 Він повернеться: Бог цього ж хоче.
 Скоро прийде весна. За мить.

 Та печаль раптом душу огорне
 І впаде його фото до ніг.
 Враз побачить: насправді червоний
 Неймовірно блискучий сніг.

* Під враженням від одноіменної пісні «Океану Ельзи»


Рецензии